آموزش کافه داری یا اصول کافه داری

.

کافی شاپ داری یا کافه داری یکی از شغلهایی است که نیازمند کمی سرمایه است و اگر اراده و تلاش داشته باشید و نکات مهم درباره شغل کافه داری را بدانید میتوانید در این شغل موفق شوید. در این بخش از سایت فرکافی اطلاعاتی را درباره اموزش کافه داری یا اصول کافه داری تقدیمتان می کنیم.

آموزش کافه داری یا اصول کافه داری

کافه داری یا کافی شاپ داری چیست ؟

آموزش کافه داری یا اصول کافه داری

به گزارش سایت فرکافی شغل کافی شاپ داری یا کافه داری در ایران، شغلی نسبتا جدید و نو و از زیرمجموعه های اتحادیه آبمیوه بستنی و کافی شاپ میباشد.

مهمترین نکته برای کافه داری یا کافی شاپ داری علاقه است و پس از ان یک سرمایه اولیه خوب اهمیت زیادی دارد.

برای احداث یک کافی شاپ خوب شما علاوه بر مکانی پر رفت و امد و درست به دکوراسیون شیک و لوازم جدید و مدرن نیازمندید.

کافه داری با بقیه شغل ها فرق میکند. تبلیغات خانه به خانه برای این شغل خیلی کاربردی ندارد. برای جذب مشتری باید حتما شخص وارد کافی شاپ شده و از طعم خوراکی و مکان انجا حس خوب بگیرد تا در زمانهای دیگر هم به اینجا بیاید. به عبارتی کافی شاپ باید مشتری پاتوقی هر روزی داشته باشد.

یکی از مهمترین نکته ها از اصول کافه داری یا کافی شاپ داری خوش رویی و دارا بودن روحیه میهمان نوازی و علاقه به فعالیتها و مشاغل خدماتی  و اخلاق خوش است که در جذب مشتری ثابت به شدت تاثیر گذار است.

در این بخش از سایت فرکافی برخی از مهمترین اصل کافه داری را تقدیمتان میکنیم.

آموزش کافه داری یا اصول کافه داری

آموزش کافه داری یا کافی شاپ داری

در این قسمت از سایت فرکافی برخی از اصول مهم و نیاز های اساسی برای آموزش کافی شاپ داری را برای شما گرداوری کردیم که در اختیارتان می گذاریم.

آموزش کافه داری و ضروریاتی برای راه‌اندازی کافی‌ شاپ

-متقاضیان راه‌اندازی کافی‌شاپ نباید مکان‌هایی را که در نزدیکی مدارس و دانشگاه‌های دخترانه قرار دارند، به عنوان محل کسب معرفی کنند.

-کافی‌شاپ‌داران باید از ساعت 24 به بعد مغازه‌های خود را تعطیل کنند و چنانچه می‌خواهند به نظافت مغازه بپردازند، باید چراغ‌ها را خاموش کنند.

– به کار بردن اسامی و عناوین و نیز اصطلاحات بیگانه ممنوع است. نام تابلو با کلمات فارسی انتخاب شود.

– داشتن محل کسبی به مساحت حداقل 20 متر مربع

– خانم‌ ها اجازه ایستادن پشت کانتر در کافی‌شاپ را ندارند.

– خانم‌هایی که قصد راه‌اندازی کافی‌شاپ دارند، باید فرد ذکوری را به عنوان مباشر به اتحادیه معرفی کنند.

– محل کسب معرفی‌شده باید دارای سند مالکیت یا اجاره‌نامه عادی و محضری باشد تا صدور پروانه کسب به جریان بیفتد.

بیشتر بدانید : تفاوت انواع قهوه ها و طرز تهیه

آموزش کافه داری یا اصول کافه داری

آموزش کافه داری و حداکثر ساعت کاری کافی‌ شاپ‌ داری

ـ کافی‌شاپ‌ ها حداکثر تا ساعت 24 می‌توانند باز باشند.

ـ از آن به بعد، اداره اماکن با آنها برخورد می‌کند.

ـ در بعضی مواقع، کافی‌شاپ‌ها از ساعت24 به بعد برای انجام دادن نظافت باز هستند. در این صورت، اداره اماکن به دلیل روشن بودن چراغ‌ها با آنها برخورد می‌کند.

 

آموزش کافه داری و ضوابط انتظامی اختصاصی قبل از افتتاح

— دوربین مدار بسته حتما نصب شود.

— در صورت واقع شدن در طبقات، عرض راهرو و پله‌ها حداقل باید ۱۲۰ سانتی‌متر باشد.

– خانم‌ها به تنهایی اجازه فعالیت در کافی‌شاپ‌ها را ندارند.

– سرویس بهداشتی جداگانه برای آقایان و خانم‌ها داشته باشد.

— محلی مناسب برای استراحت کارگران در نظر گرفته و از اسکان افراد متفرقه خودداری شود.

آموزش کافه داری و  مدارک و ضروریاتی برای افتتاح کافی‌ شاپ داری

آموزش کافه داری یا اصول کافه داری

1- احراز تابعیت جمهوری اسلامی ایران

2- ارائه سند مالکیت شامل یکی از موارد زیر:

الف. بنچاق

ب‌. اجاره‌نامه رسمی یا عادی

پ. مبایعه‌نامه

ت‌. حکم قطعی دادگاه مبنی بر الزام به تنظیم اجاره‌نامه

ث‌. رسید پرداخت اجاره‌بها معتبر

ج‌. ارائه قرار دادهای منعقدشده بین متقاضی پروانه کسب با ادارات و سازمان‌های دولتی

چ. اصل و فتوکپی تمام صفحات شناسنامه (2 نسخه)

ح‌. اصل و کپی کارت ملی (2 نسخه)

خ‌. ارائه سوابق کاربری تجاری یا اداری یا کارگاهی محل کسب (عوارض مشاغل و کسب و پیشه)

د‌. کسب رضایت مالک برای تغییر شغل

ذ‌. گواهی پایان خدمت نظام وظیفه

ر‌. ارائه آخرین مدرک تحصیلی

ز‌. 12 قطعه عکس 4×3 جدید

ژ. کدپستی 10 رقمی واحد صنفی (کپی قبض تلفن واحد صنفی)

س‌. در صورت داشتن پروانه کسب قبلی، ارائه فتوکپی جواز کسب

ش‌. در صورت موروثی بودن ملک، ارائه رضایت محضری سایر وراثت به انضمام اصل و فتوکپی شناسنامه ورثه و اصل و فتوکپی گواهی حصر وراثت

آموزش کافه داری و  شرایط نصب دوربین

– حفظ و نگهداری موارد ضبط شده با دوربین بر عهده متصدی و مدیر مکان‌های عمومی است.

– از دوربین‌های مخصوص روز و شب استفاده شود تا با تغییرات نور محیط، توانایی تصویربرداری واضح وجود داشته باشد.

– سیستم دارای تنظیمات برای ثبت تاریخ و زمان تصویربرداری باشد.

– زاویه دید دوربین به نحوی باشد که تمامی محیط مجاز را پوشش دهد و رو به مراجعان باشد.

– ارتفاع نصب دوربین از سطح زمین حداکثر ۲۰۰ تا ۲۳۰ سانتی‌متر باشد.

– وجود نور‌های کافی در محیط با هدف ضبط واضح تصاویر، در طول شبانه‌روز الزامی است.

– نصب هرگونه دوربین مخفی ممنوع است.

– حداقل محل‌هایی از قبیل ورود و خروج، صندوق‌ها، محل نگهداری اجناس و اشیای قیمتی و گاوصندوق باید به وسیله دوربین پوشش داده شود.

– از دوربین‌هایی استفاده شود که حداقل کیفیت تصویر ۴۸۰×۶۴۰ مگاپیکسل داشته باشند.

– سیستم دوربین مدار بسته مجهز به UPS باشد تا در صورت قطع برق، خللی در تصویربرداری ایجاد نشود.

– توانایی ذخیره، بازیابی و بازبینی اطلاعات را حداقل در یک ماه گذشته داشته باشد.

– با نصب تابلویی با این عبارت «این مکان توسط دوربین مداربسته کنترل می‌شود» اطلاع‌رسانی لازم به مراجعان صورت پذیرد.

آموزش کافه داری و برخورد با گرانفروشی

آموزش کافه داری یا اصول کافه داری

کافی‌شاپ‌ها یک اتحادیه صنفی دارند که قیمت خدمات را تعیین و اعلام می‌کند. بنابراین، نباید کافه‌داران بیش از تعرفه اعلام‌شده از مردم پول دریافت کنند. در غیر این صورت، برابر قانون تعزیرات، به ترتیب زیر جریمه می‌شوند:

1- تذکر کتبی و تشکیل پرونده

2- اخطار شدید و اخذ تعهد کتبی مبنی بر عدم تخلف و ممهور کردن پروانه واحد

3- جریمه نقدی از 5 هزار ریال تا 5 برابر میزان گرانفروشی و ممهور کردن پروانه واحد

4- جریمه از 10 هزار ریال تا 10 برابر میزان گرانفروشی و قطع تمامی یا بعضی خدمات دولتی از یک تا شش ماه و ممهور کردن پروانه واحد

5- علاوه بر اخذ جریمه طبق مرتبه چهارم، تعطیل موقت از یک تا 6 ماه و نصب پارچه به عنوان «گرانفروش»

6- تعطیل دائم و لغو پروانه واحد

مالیات بر ارزش افزوده برای کافی شاپ

آموزش کافه داری یا اصول کافه داری

– از کافی شاپ‌ها مالیات بر ارزش افزوده اخد نمی‌شود و آنها نباید از مردم بگیرند

– فقط رستوران‌ها و تالارهای پذیرایی مجوز دریافت مالیات بر ارزش افزوده دارند‌

زنان در کافی‌شاپ‌ ها

– اشتغال زنان در کافی‌شاپ‌ها ممنوع است.

– ایستادن خانم‌ها پشت کانتر کافی شاپ‌ها ممنوع است.

نکته: برای اخذ جواز کافی شاپ نیاز به ارائه هیچ مدرکی از آموزشگاه‌های کافی شاپ نیست.

اولین دوره‌های آموزش کافی‌شاپ‌ داری و کافه داری در ایران

آموزش کافه داری یا اصول کافه داری

اولین دوره آموزش کافی شاپ داری یا کافه داری در سال 1371 توسط «هتل اوین» برگزار شد. البته در حال حاضر «هتل اوین» این کار را نمیکند و «هتل هما» دوره‌های آموزش کافی‌شاپ داری در انجام می دهد.

همچنین یاد اوری می کنیم کتاب‌های خوبی هم در این خصوص با عنوان «دنیای دسرهای 1و2» نوشته شده که در کلاس‌های فنی و حرفه‌ای آموزش داده می‌شود و «دنیای دسرهای 3» نیز در حال تالیف میباشد.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از سایت فرکافی تقدیمتان کردیم بهره مند شده باشید.