طرز تهیه کیک ملکه صبا بهمراه تهیه کرم گاناش

مطلب آشپزی یا کیک پزی زیر اختصاص دارد به پخت یک کیک با یک اسم جالب. طرز تهیه کیک ملکه صبا بهمراه تهیه کرم گاناش را برای شما قرار داده ایم این کیک بسیار خوشمزه نیاز به زمان زیادی برای پخت ندارد و تنها میتوانید در مدت زمان 30 دقیقه این کیک بسیار عالی را تهیه کنید و از تهیه این کیک فوق العاده لذت ببرید

جالب اینجاست برای تهیه این کیک نیاز به تبحر خاصی نیست و با توجه به همین دستور میتوانید این کیک را در مدت زمان بسیار کم تهیه کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید

طرز تهیه کیک ملکه صبا :

طرز تهیه کیک ملکه صبا بهمراه تهیه کرم گاناش

طرز تهیه کیک ملکه صبا

 

برای طرز تهیه کیک ملکه صبا در ابتدا باید فرتان را از قبل در دما 180 درجه سانتیکراد گرم کرده و سپس یک قالب کمربندی را به قطر 22 سانتیمتر چرب کنیدو پس از چرب کردن کف و دیواره قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید تا کاملا پوشیده شود

 

پس از پوشاندن قالبتان باید بادام را بهمراه 2 قاشق سوپخوری از شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و سپس دستگاهتان را روشن نمایید تا بادام را خرد کند و سپس با شکر کاملا مخلوط شود

 

در یک کاسه دیگر تمامی این مخلوط را بریزید و آرد را به مخلوط اضافه کرده و بعد از آن کره و نصفی از باقیمانده شکر را با همزن کاملا مخلوط کنید تا کاملا صاف و یکدست شود بعد از آن مرحله اضافه کردن شکلات به مخلوطتان میباشد

 

بعد از اضافه کردن شکلاتتان زرده تخم مرغ را دانه دانه به مخلوط اضافه میکنیم و بعد از آن سفیده تخم مرغ ها را با هم زن میزنیم تا کاملا سفید شود و مابقی را دوباره اضافه میکنیم

 

 

در این قسمت باید کمی از سفیده همزده را به مایه شکلاتی شده اضافه کنیم و بعد یک درمیان مخلوطی از آرد و سفیده تخم مرغتان را در این مایه بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود

 

بعد از انجام تمامی این کارها مایه درست شده را درون قالبی میریزیم و کیک را به مدت زمان 30-35 دقیقه درون فر میگذاریم .

 

برای اینکه مطمئن شوید که کیکتان کاملا پخته شده و خام نیست میتوانید یک سیخ چوبی را در اطراف کیک فرو ببرید و اگر مایه کیک به سیخ نچسبید مطمئن باشید که کیک تان کاملا پخته شده است و دیگر خام نیست

 

بعد از گذشت مدت 30- 35 دقیقه کیک را روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد از تهیه کردن کرم گاناش میتوانید آنرا روی کیک بریزید تا طعمشان با هم یکی شود

 

میتوانید برای تزیین کیک ملکه صبا اطراف آنرا با بادام برشته بیارایید

 

طرز تهیه کرم گاناش:

در ابتدا برای تهیه کرم گاناش خامه را گرم میکنیم سپس شکلات را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا این کرم صاف و یکدست شود و بعد از آن کره را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم بعد از پایان کار کرم گاناش درست شده و میتوانید آنرا روی کیک آماده شده تان بریزید و از طعم آن لذت ببرید

طرز تهیه کیک ملکه صبا بهمراه تهیه کرم گاناش

طرز تهیه کیک ملکه صبا

مواد لازم برای کیک ملکه صبا 8-10 نفر :

 بادام پوست کنده و اندکی برشته کرده  90 گرم
 شکر دانه ریز 115 گرم
 آرد 40 گرم
 کره نرم شده 115 گرم
شکلات تلخ یا شیری آب کرده 150 گرم
تخم‌مرغ (زرده و سفیده جدا) 3 عدد

 

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش:

 

 خامه صبحانه 175 میلی لیتر
 شکلات تلخ یا شیری خرد کرده 225 گرم
کره 25 گرم
 بادام برشته و خرد کرده برای تزئین کیک

 

منبع : http://www.cafeirooni.com