معرفی مکانهای گردشگری

۵۲ مطلب در آبان ۱۳۹۶ ثبت شده است

مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

 


مهاجرت به کانادا وآمریکا اقامت و ویزای توریستی کانادا و آمریکا،سرمایه گذاری کبک و تحصیلی
به دنبال یک تغییر و جهش بزرگ در زندگی هستید؟ شاید مهاجرت به یک کشور دیگر چیزی است که دنبالش می گردید. وکلای موسسه مهاجرتی ویستا، مشاورینی کارآمد هستند که در این امر همراه با شما خواهند بود. موسسه مهاجرتی ویستا آریان ایرانیان با بیش از ۱۰ سال سابقه در امر مهاجرت و اخذ ویزای تضمینی و بورسیه تحصیلی ، می تواند یاری گری مطمئن برای شما باشد تا با خیال راحت در مورد مهاجرت به کانادا و مهاجرت به کشورهایی مثل کانادا و آمریکا و انواع ویزا های تحصیلی و سرمایه گذاری در کانادا و آمریکا تصمیم گیری کنید.
مهاجرت به کانادا ، اخذ ویزای مولتیپل کانادا ، سرمایه گذاری کبک و دریافت بورسیه تحصیلی از دانشگاه های معتبر کانادا و آمریکا و جهان از جمله تخصص های وکلای مهاجرتی ویستا است. هم چنین اگر قصد کار در کانادا یا آمریکا را دارید و یا مهاجرت به کانادا را دارید ، یا حتی دوست دارید در خارج از کشور به ادامه تحصیل بپردازید، کافی است که با ما در تماس باشید.

مهاجرت به کانادا

 

 

۲۹ آبان ۹۶ ، ۲۰:۱۱ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
تور گردشگری

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن


طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

 

با توجه به اینکه الان در فصل پاییز قرار داریم و خرمالوهای بسیار آبدار و شیرین در این فصل در بازار به وفور وجود دارد میتوانید مربای خرمالو درست کنید و از طعم بینظیر این مربا لذت ببرید . در زیر طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص خرمالو را برای شما قرار داده ایم

طرز تهیه مربای خرمالو:

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

طرز تهیه مربای خرمالو

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

مربای خرمالو جز یکی از خوشمزه ترین و بهترین مرباهای صبحانه میباشد که خواص بسیار زیادی دارد و دارای خواص بسیار فراوانیست در ابتدا خرمالوهای رسیده را شسته و بعد از خشک شدن آن کاملا ریز خرد میکنیم و بعبارتی له میکنیم

خرمالوهای ریز شده را درون قابلمه ریخته و بر روی شعله گاز میگذاریم شکر را در فواص زمانی مشخص کم کم به مرباها اضافه میکنیم و با خرمالوها مخلوط میکنیم تا کاملا آب شود و با خرمالوها کاملا یکی شود

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

طرز تهیه مربای خرمالو

حال نوبت رسید به آبلیموی تازه بعد از اضافه کردن آبلیمو باز خرمالو را کاملا هم میزنیم تا با آبلیمو کاملا مخلوط شود حدود چهل دقیقه میگذاریم روی شعله متوسط با آب خود بپزد تا کاملا مخلوطمان جوش بیاید

بعد از اینکه خرمالو و مواد اضافه شده کاملا غلیظ شد اجازه دهید تا خنک شود. شیشه های زیبایی را انتخاب کنید و مرباهای خرمالو خنک شده را درون این شیشه ها میریزیم و درون یخچال بگذارید تا حراب نشود

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

طرز تهیه مربای خرمالو

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

مواد لازم برای مربا خرمالو :

 خرمالو تازه 850 گرم
شکر 500 گرم
 آب لیمو تازه 200 میلی لیتر

 

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

طرز تهیه مربای خرمالو

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

خواص خرمالوی پاییزی

خرمالو دارای خواص بسیار زیادی میباشد که یکی از بارزترین خواصش وجود ویتامین C در این میوه است که برای درمان خونریزی لثه میتوانید از این میوه استفاده نمایید و لثه هایتان را مستحکم کنید و همچنین برای زیبا سازی پوست مو و بدنتات میتوانید از این میوه استفاده کنید زیرا پوست را کاملا شفاف میسازد

بدلیل وجود پتاسیم و منیزیم فراوان در این میوه میتوانید از کلسترول و فشار خون پیشگیری کنسد و یک بدن بدور از بیماری داشته باشید ,خرمالو سرشار از پتاسیم منیزیم،ویتامین C,A میباشد که باعث هضم بهتر و بیشتر غذا میشود و باعث بالا رفتن سیستم ایمنی بدن شما میگردد

اگر مبتلا به اسهال هستید میتوانید از خرما استفاده کنید زیرا هم معده را تقویت میکند و هم برطرف کننده اسهال است ,اگر مبتلا به کم خونی و ومبتلا به بی اشتهایی هستید میتوانید روزی یک عدد خرما استفاه کنید

خرمالو طبعی گرم و تر دارو و دانه این میوه میتواند برای درمان سنگ کلیه و مثانه بسیار مفید باشد ,پکتین که یکی از فیبرهای محلول در آب میباشد و در خرما به وفور یافت میگردد و این مکتین باعث پایین آمدن چربی خونتان می گردد

اگر بطور مداوم سکسکه داشتید و بند نیامد میتوانید از خرمالو استفاده کنید و همزمان خدنریزی را برطرف میکند اگر مبتلا به بیماری بواسیر هستید میتوانید برای فرو نشاندن التهاب و ورم بواسیر از این میوه استفاده کنید

میتوانید از جوشانده کاسبرگ های خرمالو دارویی برای تیفوس و تیفوئید تان درست کنبد

طرز تهیه معجون مقوی با خرمالو
برای تهیه این معجون فوق العاده میتواتید یک عدد خرمالو با کمی آب لیموترش ،ماست،و عسل مخلوط نمایید و خوب هم بزنید.
شما میتوانید این معجون معجزه آسا را در صبح ناشتا میل کنید تا انرژی های زیاری را به بدنتان متقل نمایید

 

منبع : http://www.cafeirooni.com

طرز تهیه مربای خرمالو بهمراه خواص شگفت انگیز آن

۲۵ آبان ۹۶ ، ۱۰:۳۰ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
تور گردشگری

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان یک غذای مقوی

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان یک غذای مقوی


 

مطلب آشپزی زیر اختصاص دارد به طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان که یک غذای بسیار عالی و خوشمزه میباشد و طرز پخت تقریبا راحتی دارد امیدوارم که از طعم این غذای نسبتا جدید لذت ببرید

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان :

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان یک غذای مقوی

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان یک غذای مقوی


 

برای طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان در ابتدا باید سویا را در آب یا شیر بخیسانیم حالا بسراغ بادمجان ها میرویم آنها را پوست گرفته و سپس خرد میکنیم و برای از بین بردن تلخی آن بادمجان ها را در محلول آب و نمک قرار میدهیم

 

پیاز را ریز خرد کرده و سپس تفت میدهیم و سرخ میکنیم بعد از طلایی رنگ شدن پیاز ادویه و فلفل را اضافه مینماییم . بعد از گذشت یکساعت بادمجان ها در درون آبکش ریخته و میشوییم و  بعد از خشک شدن بادمجان ها آنها را درون پیاز سرخ شده میریزیم و تا زمانی تفت دهید که کاملا رنگ آن عوض گردد

 

سویا را درون یک آبکش میریزیم تا آب آن کاملا برود و خشک شود و سپس آنرا به موادمان اضافه مینماییم تا ر.غن کاملا جذب سویا گردد اگرمیخواهید که به مقدار زیادی روغن درون ظرفتان نریزید میتوانید یک عدد گوجه را رنده کنید و به موادتان اضافه نمایید و خوب موادتان را هم بزنید

.فلفل های حلقه حلقه شده را با سیر له شده به موادمان می افزاییم و بعد از اینکه آب موادمان کاملا گرفته شد یک استکان آب جوش به موادمان اضافه مینماییم و درب ماهیتابه را می گذاریم تا مواد کاملا پخته شود و این پخت باید با حرارت پایین انجام گیرد

 

یک عدد نان تست را با موادی که تهیه کرده ایم پر میکنیم و بنا به میل خودتان میتوانید یک ورقه پنیر روی موادمان قرار دهیم و بهتر است برای خوش طعم شدن اسنکها از فلفل های ریز خرد شده استفاده کنید و سپس یک نان تست دیگر روی موادمان قرار میدهیم

 

در این مرحله نیاز به یک دستگاه ساندویچ ساز داریم و باید اسنک ها را به مدت 5 دقیقه درون دستگاه قرار دهیم تا آماده شود برای خوشمزه تر شدن این اسنک میتوانید از سس خردل استفاده کنید

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان یک غذای مقوی

طرز تهیه سس خردل :

سس خردل – 2 قاشق غذا خوری
سرکه قرمز – 1 قاشق غذا خوری
ماست – 1 قاشق غذا خوری
آبلیمو – 1 قاشق غذا خوری
شکر – 1 قاشق چایخوری

این سس کار خاصی ندارد کافیست مواد بالا را با سس خردل مخلوط کنیم و با اسنک ها سرو کنیم

سعی کنید که مواد میانی اسنک را زیاد حجیم نگذارید زیر با گذاشتن اسنک ها درون دستگاه ساندویچ ساز مواد از گوشه وکنار اسنک مطمئنا بیرون خواهد زد و بهترین کار این است که از کناره ها 1 سانت جایخالی بگذاریم

برای خوشمزه و یکدست شدن اسنک ها بهتر است که هر دو طرف اسنک ها را با کره ذوب شده و پنیر تست پرکنیم

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان یک غذای مقوی


 

منبع : http://www.4coffee.ir

 

۲۵ آبان ۹۶ ، ۱۰:۲۸ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
تور گردشگری

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی

 

قورمه سبزی یکی از خوشمزه ترین غذاهای بسیار خوشمزه ایرانیست که معمولا در همه مهمانی های ایرانی سرو میگردد در زیر طرز تهیه قورمه سبزی آذری را برای شما قرار داده ایم

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی

طرز تهیه قورمه سبزی آذری

در ابتدا تعریفی از قورماق میکنیم قورماق نوعی سرخ کردن میباشد که در آن از هیچگونه روغنی استفاده نمیگردد.

قورمه چیست؟

قورمه به گوشتی گفته میشود که از هیچگونه روغنی در آن استفاده نمیشود و با چربی خود این گوشت را سرخ میکنیم قورمه در قدیم در آذربایجان رواج بسیار زیادی داشته و این نوع گوشت در اکثر غذاها استفاده نمیگردد و معروف ترین نوع آن شوربای قورمه و قورمه سبزی میباشد

این نوع سرخ کردن گوشت بسیار مشکل میباشد و بسیار زیاد وقت گیر است با گذشت سالیان دور روش پخت قورمه سبزی بسیار متغییر میباشد و تغییرات بسیار زیادی را شامل شده است و تمامی نقاط کشور را شامل میشود

و در همه جای کشور روش پخت قورمه سبزی بسیار متفاوت می گردد و حتی نوع سبزیجات و چاشنی که در این قورمه استفاده میشود و با هم متفاوت است

مواد لازم برای قورمه سبزی آذری :

لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز (ترجیحا لوبیا چیتی) یک پیمانه
 سبزی خرد شده شامل دو سهم تره و یک سهم جعفری: تقریبا ۵۰۰ گرم
پودر شنبلیله  دو قاشق غذاخوری
 گوشت ران گوسفند یا راسته گوساله  ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
لیمو عمانی ۴ عدد
روغن ، نمک و زعفران مقداری

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی

طرز تهیه قرمه سبزی تبریزی:

برای طرز تهیه قورمه سبزی تبریزی در ابتدا باید لوبیا را یک ساعت قبل از پخت آنرا خیس بدهیم تا نفخ آن کاملا از بین ببرد سبزی را باید بشوییم و خشک میکنیم و پس از آن ریز خرد میکنیم و در مقداری روغن تفت داده و سپس آنرا سرخ میکنیم

زمانیکه سبزی را زیاد تفت دهیم و سرخ کنیم رنگ آن بسیار تیره میگردد و ویتامین آن بسیار کاهش پیدا میکند برای پخت خورش در ابتدا پیاز را کاملا ریز خرد میکنیم و تفت میدهیم و سرخ میکنیم پس از سرخ کردن پیاز گوشت را به آن اضافه مینماییم تا رنگش کاملا تغییر کند و بستگی به میل شما دارد که تا چه میزان گوشت را سرخ کنید

حالا نوبت به لوبیا میرسد که باید آب آنرا کاملا خالی کنید و داخل سبزی بریزید و لیمو عمانیتان را سوراخ سوراخ نمایید و درون ظرفتان بریزید و حدودا چهار لیوان آب جوش به آن بیفزاییم و باید حرارت گاز را زیاد میکنیم تا بجوش بیاید و بعد از جوش آمدن آنرا کم میکنیم تا در زمان پخت آب آن کاهش پیدا میکند و اگر آب آن کم باشد میتوانید به آن آب اضافه نمایید

زمانیکه گوشت و لوبیاهایتان نیمپز شد میتوانید نمک و زعفران را به آن اضافه نماییدو بگذارید تا خورش تان جا بیفتد اجازه دهید که زمان پخت خورش بیشتر شود و هرچه زمان پخت بیشتر باشد روغن بیشتری پس میدهد و در عوض خواص آن کاهش پیدا میکند

اگر طعم و مزه زعفران را دوست ندارید میتوانید آن را حذف کنید ولی بهتر است این کار را انجام ندهید زیرا با زعفران طعم آن فوق العاده میگردد

توصیه ما به شما این است که اگر شنبلیله تازه در دسترستان بود میتوانید بجای شنبلیله خشک از شنبلیله تازه استفاده کنید میتوانید به ازای نیم کلو سبزی خورشی از 100 گرم شنبلیله تازه استفاده نمایید و با خرد کردن شنبلیله با همان سبزی خورشی سرخش کنید تا طعم آنرا بخود بگیرد ولی معمولا آذری های عزیز به هیچ عنوان طعم شنبلیله را نمیپسندند بنابراین میتوانند آنرا حذف کنند

.معمولا آذری ها در سبزی خورششان تنها از جعفری و تره استفاده میکنند ولی در سایر مناطق از گشنیز و اسفناج هم در سبزی خورشی استفاده میشود

 

منبع : http://cafedaran.com

طرز تهیه قورمه سبزی آذری یا همان تبریزی


۲۵ آبان ۹۶ ، ۱۰:۲۷ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
تور گردشگری

لقمه اسفناج همراه با نحوه ی درست کردن و طبخ دادن آن


لقمه اسفناج همراه با نحوه ی درست کردن و طبخ دادن آن

لقمه اسفناج یکی از خوشمزه ترین غذاهای موجود می باشد که از نظر طعم و مزه و خاصیت درجه یک می باشد. سایت کافه داران درباره ی درست کردن لقمه اسفناج و خواص اسفناج مطلب جامع و کاملی را در اختیار شما قرار داده است. پس شما هم سعی کنید این غذای عالی را در منوی غذایی و آشپزی خود قرار دهید تا همیشه سالم و سلامت باشید.

لقمه اسفناج

طرز تهیه لقمه اسفناج خوشمزه

مواد لازم برای لقمه اسفناج

ماست و روغن مایع و آرد ذرت از هر کدام ……………………..یک پیمانه

سرکه ……………………..یک قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ ……………………..یک عدد
بیکینگ‌پودر…………………….. ۱/۴قاشق چایخوری
نمک و فلفل و آرد سفید به میزان لازم
مواد لازم میانی
اسفناج ……………………..۵۰۰ گرم
پیاز…………………….. یک عدد
پنیر سفید…………………….. ۵۰ گرم
کره ……………………..یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ……………………..به میزان لازم

طرز تهیه لقمه اسفناج

پیاز را خرد کرده و با کره تفت دهید تا نرم شود. اسفناج‌های خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید. در ظرف دیگری سفیده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بیکینگ‌پودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را ریخته و با هم مخلوط کنید و آرد سفید را تا زمانی که خمیر یک‌دستی شود

و به دست نچسبد اضافه نمایید. خمیر را کمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست باز کرده و از مایه اسفناج کمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها زرده تخم‌مرغ زده و در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.

اسفناج

خواص اسفناج

لقمه اسفناج همراه با نحوه ی درست کردن و طبخ دادن آن

خواص اسفناج بسیار گسترده و بی شمار است اما به طور خلاصه و مفید برخی از این خواص شامل:اسفناج به دلیل داشتن مقدار قابل توجهی ویتامین B3 داروی مهمی برای برطرف کردن بیماری پلاگر است . بیماری پلاگر یک نوع بیماری است که بعلت کمبود ویتامین B3 در بدن تولید می شود و نشانه های آن ضعف بدن ، تشنج ، اختلال در دستگاه هاضمه و بوجود آمدن لکه های قرمز روی بدن است .

برگ اسفناج از نظر طب قدیم ایران کمی سرد است و برخی عقیده دارند که متعادل است یعنی نه سرد است و نه گرم .برگ اسفناج خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت – غنی ویتامین A ، B3، C و آهن و پتاسیم می باشد .بدن را قلیایی می کند .خنک کننده است و برای پائین آوردن تب مفید است .ورم روده کوچک را رفع می کند و برای ورم ریه مفید است .

ملین است و یبوست را برطرف می کند .اسفناج برای لاغر شدن و وزن کم کردن مفید است .اسفناج بدلیل داشتن ماده ای بنام اسپیناسین هضم غذا را تسریع می کند . این ماده باعث تحریک معده و ازدیاد ترشحات آن می شود .افزایش ذخایر آهن با مصرف اسفناج ایده مناسبی است به ویژه به این دلیل که در مقایسه با گوشت قرمز منبع شناخته شده ای از آهن است.

خوردن اسفناج در رفع تشنگی موثر است و از زمان های قدیم برای از بین بردن ورم و درد گلو توصیه شده است .برای رفع سرفه های خشک برگ اسفناج را با جو پوست کنده و روغن بادام بپزید و بخورید .آش اسفناج با گشنیز برای سردردهایی که ناشی از سوء هاضمه و اختلال دستگاه گوارشی است مفید می باشد و اگر آش اسفناج را با آب لیمو و سماق و یا آب غوره بخورید سردردهای ناشی از اختلال کیسه صفرا را برطرف می کند .

اسفناج به علت داشتن اگزالات برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگهای کلیه و مثانه مناسب نیست ضمنا آنهایی که سرد مزاج هستند باید اسفناج را با ادویه گرم نظیر زنجبیل و هل میل نمایند.خوردن اسفناج از سرطان جلوگیری می کند مخصوصا در افرادی که الکل و سیگار مصرف می کنند .اسفناج در پیشگیری از سرطانهای روده بزرگ ، معده ، پروستات ، حنجره و رحم موثر است .

اسفناج کلسترول خون را پائین می آورد و روده بزرگ را تمیز می کند .ترشحات لوزالمعده را افزایش می دهد .اسفناح سبزی مفید برای تقویت اعصاب است و رماتیسم و نقرس را درمان می کند .برای زیاد کردن شیر در مادران شیر ده موثر است .سابقاً نوعی شربت از اسفناج تهیه می شد که در معالجه خونریزیها و کم خونی از آن استفاده می کردند .

مصرف اسفناج می تواند در لطافت پوست نقش بسزایی داشته باشد.اسفناج همچنین دارای انرژی بسیار پایینی است؛ به طوری که هر 100 گرم آن حاوی 10 کیلوکالری انرژی است. میزان فیبر خوراکی آن نیز 8.5 گرم در هر 100 گرم است که هم فیبر محلول و نامحلول دارد، بنابراین می تواند برای افراد با قند و چربی بالا مناسب باشد.تخم اسفناج ملین و خنک کننده است و برای برطرف کردن ورم کبد و یرقان مفید است .

گردآورنده: www.cafedaran.com

۲۳ آبان ۹۶ ، ۰۸:۴۴ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
تور گردشگری

میگو با کنگر فرنگی را چگونه درست کنیم وچرا میگو بخوریم


میگو با کنگر فرنگی را چگونه درست کنیم وچرا میگو بخوریم

میگو با کنگر فرنگی یک غذای خوب و عالی است که باید در ماه مصرف شود چرا که میگو یک نوع مواد عالی و پروتینی است که برای کم خونها و کسانی که از کمبود حافظه رنج میبرند مفید است. سایت فور کافی این مطلب آشپزی و پزشکی فوق ارزش مند را برای شما دوستان به اشتراک میگذارد.

میگو با کنگر فرنگی

طرز تهیه میگو با کنگر فرنگی

میگو با کنگر فرنگی را چگونه درست کنیم وچرا میگو بخوریم

مواد لازم برای خوراک میگو با کنگر فرنگی برای چهار نفر:
روغن زیتون سه قاشق سوپخوری
میگو 400 گرم
فلفل قرمز خشک یک و یک دوم قاشق سوپخوری
سیر خرد شده دو حبه
گوجه فرنگی خشک خرد شده دو پیمانه
جعفری خرد شده چهار قاشق سوپخوری
پاپریکا یک قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
کنگر فرنگی 100 گرم

طرز تهیه خوراک میگو با کنگر فرنگی :

روغن را در یک ماهیتابه نچسب حرارت دهید. میگو، فلفل، سیر را اضافه کنید و به مدت چند دقیقه هم بزنید. بقیه مواد را بیفزایید و به مدت پنج دقیقه بپزید باید مرتب هم بزنید تا میگو بپزد. میگو اگر زیاد پخته شود سفت می شود. این غذا سرشار از کلسیم است و بسیار مفید می باشد.

خواص عالی میگو بر بدن انسان:

1.ضدفشارخون

میگو از منابع اسیدهای چربی از خانواده امگا3 است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک می‌کند. البته توصیه می‌شود این ماده‌غذایی در هنگام تهیه با حداقل روغن و نمک طبخ شود، در این صورت به گزینه‌ای مناسب برای کاهش سطح فشارخون تبدیل خواهد شد زیرا سرخ‌کردن آن در روغن، کالری بیشتر به بدن می‌رساند و باعث افزایش‌وزن می‌شود که خود از عوامل بروز فشارخون است.

2.سرشار از سلنیوم

یکی از مواد‌معدنی‌ای که در میگو به میزان بسیار یافت می‌شود، سلنیوم است. با خوردن 100 گرم میگو، 64 درصد از نیاز روزانه به این ماده‌مغذی تامین خواهد شد و از آنجا که سلنیوم خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد، عادت به خوردن میگو، احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ و انواع سرطان خون مانند «لوسمی» و «لنفوم هوچکین» را کاهش می‌دهد.

3.ضدآلزایمر

امگا3 فراوانی که در میگو وجود دارد، باعث می‌شود عادت به مصرف هفتگی آن از بروز آلزایمر و اختلال حواس در دوران سالمندی جلوگیری ‌کند. در واقع، دریافت روزانه 380 میلی‌گرم از این اسیدهای چرب، از بروز اختلال حواس و آلزایمر جلوگیری می‌کند و با خوردن هفته‌ای 2 تا 3 بار میگو، این مقدار اسیدچرب به بدن خواهد رسید.

4.ضد کم‌خونی

افرادی که به دلایل مختلف گوشت قرمز ‌نمی‌خورند، بیش از دیگران در معرض ابتلا به کم‌خونی ناشی از فقر آهن قرار دارند و از آنجا که با خوردن 100 گرم میگو، 19 درصد از نیاز به این ماده‌مغذی تامین می‌شود، بهتر است در صورت نخوردن گوشت قرمز، میگو را در برنامه غذایی روزانه‌شان بگنجانند.

5.منبع پروتئین و کلسترول خوب

میگو برخلاف تصور عامه مردم، باعث افزایش کلسترول ‌نمی‌شود زیرا بررسی‌های مقایسه‌ای میان دو رژیم‌غذایی با تخم‌مرغ و میگو نشان داده‌اند که رژیم دارای میگو 7 درصد سطح کلسترول بد و 12 درصد سطح کلسترول خوب را افزایش می‌دهد در حالی که رژیم دارای تخم‌مرغ، سطح کلسترول بد را 10 درصد و سطح کلسترول خوب را 7 درصد بالا می‌برد.

در واقع این ماده‌غذایی چربی کمی دارد و با خوردن 12 عدد میگوی درشت بخارپز شده، 160 میلی‌گرم کلسترول وارد بدن می‌شود و سطح تری‌گلیسرید 13 درصد پایین می‌آید بنابراین توصیه می‌شود آن را مانند سایر منابع پروتئینی مصرف کنید.

گردآورنده:http://www.4coffee.ir

 

۲۳ آبان ۹۶ ، ۰۸:۴۴ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
تور گردشگری

خورشت کتف مرغ خوشمزه به همراه دستور پخت این غذا

خورشت کتف مرغ خوشمزه به همراه دستور پخت این غذا

خورشت کتف مرغ یکی از غذاهای خوشمزه با طعم به یاد ماندنی که با سرخ کردن مرغ و رب زدن آن رنگی خواص به خود میگیرد و طعم مطلوبی دارد.سایت کافه ایرونی این مطلب خوشمزه را برای شما آشکار میکند

خورشت کتف مرغ

خورشت کتف مرغ

خورشت کتف مرغ خوشمزه به همراه دستور پخت این غذا

طرز تهیه خورشت کتف مرغ :

اول از همه یک پیاز بزرگ را رنده درشت زدم و داخل روغن شناور آن را سرخ کردم بعد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر زنجبیل و یک قاشق غذاخوری رب و یک قاشق غذاخوری رب آلبالو (من خودم درست کردم) اضافه کردم اگر در دسترس نداشتید رب انار اما مقدار آن را کمتر بریزید همه را با هم ترکیب کنید تا خورشت کتف مرغ مان ترش یا طعم دیگری نگیرد بعد کتف ها را اضافه کردم و تفت دادم و در آخر یک لیوان آب اضافه کردم و اجازه دادم بپزد و در اواخر پخت یک کره ۵۰ گرمی را به آن اضافه کردم به همین راحتی و خوشمزگی.

امیدوارم از خورشت کتف مرغ من خوشتون اومده باشه

فواید خورشت کتف مرغ بر بدن انسان

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در یک کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی است. تردیدی نیست که مرغ جایگزینی سالم و مناسب برای گوشت قرمز می ‏باشد.
منبع خوب پروتئینی:

مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و 120 گرم آن حدود 70 درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می ‏سازد.

همان‏ طور که می ‏دانید بدن ما انسان ‏ها از پروتئین تشکیل شده است و پروتئین ها از واحدهای ساختمانی به نام اسید آمینه. ما اسید آمینه ‏های لازم برای ساخت پروتئین‏ های بد‏ن‏ مان را از منابع حیوانی و گیاهی آن دریافت می‏ کنیم و با آنها، پروتئین‏ مورد نیاز بدن ‏مان را بازسازی می ‏کنیم.
پاک کردن گوشت مرغ خام

غذایی کم چرب :

افرادی که می ‏خواهند که مقدار چربی غذای ‏شان را کم کنند، می ‏توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. لخم ‏ترین قسمت گوشت مرغ، گوشت سینه‏ می‏ باشد که در مقایسه با ران، چربی اش نصف است.

گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو، چربی اشباع کمتری دارد. با این حال پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع است و به همین دلیل قبل از پخت، باید پوست آن را کاملا جدا کرد.

پیشگیری از پوکی استخوان در سالمندان:

مطالعات نشان می ‏دهد که سالمندان، به مقدار کافی پروتئین مصرف نمی کنند. پروتئین برای پیشگیری از کاهش تراکم استخوان در سالمندان حائز اهمیت است. البته دقت داشته باشید که دریافت رژیم های پُرپروتئین نیز پوکی استخوان را تشدید می کند. بنابراین باید در حد متعادل غذاهای پروتئینی خورد.

پیشگیری از سرطان:

* مرغ منبع بسیار خوبی از ویتامین B3 (نیاسین)است که یک ویتامین ضد سرطان می ‏باشد. DNA به ویتامین B3 نیاز دارد و کمبود نیاسین به اندازه ‏ی کمبود سایر ویتامین‏های گروه B در ارتباط مستقیم با بیماری های ژنتیکی می ‏باشد.

مصرف 120 گرم گوشت مرغ حدود 72 درصد نیاز بدن به این ویتامین را برآورده می ‏سازد.

* گوشت مرغ همچنین یک منبع خوب سلنیوم می‏ باشد. سلنیوم برای سلامتی انسان یک اهمیت ویژه و اساسی دارد. سلنیوم یکی از اجزای بسیار مهم واکنش‏های متابولیکی در بدن می‏ باشد که عبارتند از متابولیسم هورمون ‏های تیروئیدی ، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی و سیستم ایمنی. مطالعات گوناگون نشان داده است که بین بروز سرطان ‏ها و دریافت سلنیوم یک ارتباط مهم وجود دارد. سلنیوم مانع سرطان می ‏شود.

مصرف 120 گرم گوشت مرغ 40 درصد نیاز روزانه ی بدن به سلنیوم را بر طرف می ‏سازد.
گوشت قرمز و مرغ

پیشگیری از آلزایمر:

در مطالعات معتبری که در مجلات مختلف پزشکی به چاپ رسیده است، آمده است که دریافت منظم غذاهای غنی از ویتامین B3 (نیاسین) مانند گوشت مرغ، از بروز بیماری آلزایمر و دیگر بیماری‏های شناختی مرتبط با افزایش سن جلوگیری به عمل می‏ آورد، طوری که افرادی که نیاسین بیشتری از غذای ‏شان دریافت می ‏کردند (22 میلی گرم در روز) در مقایسه با افرادی که نیاسین کمتری (13 میلی در روز) دریافت می ‏کردند حدود 70 درصد احتمال ابتلا و یا پیشرفت بیماری آلزایمر در آنان کمتر بود.

خورشت کتف مرغ خوشمزه به همراه دستور پخت این غذا

متابولیسم انرژی:

مرغ فقط منبع غنی از ویتامین B3 نیست، بلکه منبع خوبی از ویتامین B6 نیز می‏ باشد. این ترکیب خوب ویتامینی B ، مرغ را به عنوان یک غذای مفید برای تامین انرژی سوخت و ساز (متابولیسم) بدن معرفی می‏ کند، زیرا این دو ویتامین ‏در واکنش های سوخت و ساز بدن نقش دارند. هر دوی این ویتامین‏های گروه B برای تولید انرژی مهم هستند.

علاوه بر عملکرد نیاسین در DNA، این ویتامین برای تبدیل پروتئین‏ ها، چربی‏ ها و کربوهیدرات‏ های بدن به انرژی، ضروری و لازم می‏ باشد.

نیاسین به کنترل قند خون کمک می ‏کند و فعالیت هورمون انسولین را تنظیم می ‏کند.

ویتامین B6 برای تجزیه و ترکیب کربوهیدرات‏های بدن (قند و نشاسته) ضروری می ‏باشد، مخصوصاً برای تجزیه گلیکوژن (فرم ذخیره ای قندها در سلول‏ های ماهیچه ‏ای و کبد).

120 گرم گوشت مرغ حدود 32 درصد از نیاز ما به ویتامین B6 را برطرف می ‏سازد.

سلامت قلب و عروق:

B6 علاوه بر شرکت در متابولیسم انرژی که در قسمت بالا توضیح داده شد، در ساخت مولکول ‏های فعال زیادی نیز نقش دارد. وقتی سطح B6 سلول‏ ها کافی نباشد، توانایی گروه‏ های متیل نیز کاهش می‏ یابد. یکی از نتایج فقدان گروه متیل این است که مولکول ‏هایی که باید به طور طبیعی به مولکول ‏های دیگری تبدیل شوند، نه تنها تغییر نمی ‏کنند، بلکه روی هم انباشته می‏ شوند. یکی از این مولکول‏ها هموسیستئین است که اگر سطح آن در رگ‏ های خونی افزایش ‏یابد، موجب آسیب به دیواره ‏ی رگ‏ ها می ‏شود.

گردآورنده:http://www.cafeirooni.com


۲۳ آبان ۹۶ ، ۰۸:۴۱ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
تور گردشگری

هتل گرند لیزا استانبول

هتل 3 ستاره ی گرند لیزای استانبول در سال 2010 بازسازی شده و این اطمینان را به مهمانانش می دهد اقامت بی نظیری در این شهر داشته باشند چه برای سفری تجاری و چه برای تفریحی به شهر استانبول سفر کرده باشند. از اینجا ، مهمانان دسترسی آسانی به جاذبه های دیدنی شهر خواهند داشت چرا که این هتل در نزدیکی مسجد بیازیت ، موزه ی هنر خوشنویسی ترکیه و مسجد سوکولو محمد پاشا واقع شده و این امر جذابیت آن را بیشتر می کند. هتل گرند لیزا استانبول خدمات بی عیب و نقص و امکاناتی عالی را که هر مهمان در طول سفرش لازم دارد را ارائه می دهد و کلیه ی مهمانان و حتی سخت گیرترینشان را راضی می کند.

مهمانان از میان 36 اتاق هتل که هر یک جوی آرام و هماهنگ دارند اتاق مورد نظر خود را انتخاب می کنند. خدمات خشکشویی و اتوشویی، دستگاه براق کننده کفش، انبار چمدان و بار، خدمات ارائه دهنده سفرهای یک روزه در شهر، و تبدیل ارز از امکانات این هتل هستند. مینوانید گاهی در کتابخانه هتل وقت خود را سپری کنید. با ماشینی که از میز پذیرش کرایه کرده اید به هر کجا که می خواهید بروید. صبحانه خود را در اتاق یا رستوران هتل میل کنید. در بار هتل هم میتانید از انواع نوشیدنی های گوارا بنوشید.

این هتل برای افراد کم توان و ناتوان هم امکانات مخصوص را فراهم  میکند. علاوه بر این ، کلیه امکانات تفریحی هتل، این اطمینان را به شما می دهد که در طول اقامت در هتل فعالیت های تفریحی زیادی برای انجام دادن داشته باشید. کلیه ی امکانات یک هتل 3 ستاره به همراه اینترنت رایگان بی سیم در کلیه ی فضاها و پارکینگ در دسترس شماست. هدف شما از سفر به استانبول هر چه باشد ، هتل گرند لیزا انتخابی عالی برای اقامت در استانبول است.

 جهت اطلاع از آفرهای تور ترکیه با ما در تماس باشید.      0218885108

 


۲۳ آبان ۹۶ ، ۰۰:۱۱ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
تور گردشگری

هتل توپکاپی استانبول

هتل توپکاپی استانبول

هتل توپکاپی استانبول جزو هتل های  3 ستاره استانبول است. این هتل در محله آکسارای استانبول واقع شده است و در نزدیکی مراکز دیدنی ، مراکز خرید و مراکز فرهنگی استانبول قرار دارد. هتل توپکاپی استانبول انتخابی عالی برای هر دو گروه مسافرانی است که برای تجاری یا تفریح به ترکیه سفر میکنند. از اینجا ، مهمانان دسترسی آسانی به کلیه دیدنی های شهر خواهند داشت. برای گشت و گذار و بازدید از اماکن توریستی نیازی به صرف وقت و طی کردن مسیرهای طولانی نیست چرا که اماکنی چون مسجد فاتح ، قنات والنز و مسجد شاهزاده محمد در نزدیکی این هتل قرار دارند. در هتل توپکاپی استانبول هر تلاشی صورت می گیرد تا مهمانان احساس آسایش و راحتی کنند. بدین ترتیب، هتل بهترین خدمات و امکانات را در اختیار مهمانانش قرار می دهد. مهمترین امکانات هتل عبارتند از: مرکز تجاری ، کافه ، فروشگاه ، سرویس 24 ساعته ی اتاق و صندوق امانات. علاوه بر اینها ، همه ی اتاق های هتل امکانات رفاهی چون مینی بار ، سشوار ، تهویه مطبوع و تلویزیون صفحه تخت با شبکه های ماهواره ای دارند. این هتل امکانات تفریحی فراوانی را برای سرگرمی مهمانان در نظر گرفته است. غذاهای ترکی و بین المللی در رستوران هتل ارائه می شود. و مهمانان برای خوردن نوشیدنی های گوارا میتوانند به بار هتل مراجعه کنند. سوئیت هایی برای تازه عروس و داماد در این هتل مهیا شده است. ماشین ای تی ام برای گرفتن پول و تبدیل ارز از دیگر امکانات این هتل می باشد. فرودگاه بین المللی آتاتورک تنها 15 دقیقه تا این هتل فاصله دارد.

هتل توپکاپی استانبول و محله فاطی انتخابی هوشمندانه برای مسافران استانبول است و اقامتی آرام و بی دغدغه را برای آنان در این هتل فراهم می کند.

  • موقعیت هتل :Fatih  
  • آدرس هتل: Oguzhan Caddesi No:20 Findikzade, Fatih, Istanbul, Turkey

جهت اطلاع از آفرهای تور ترکیه با ما در آژانس سفری دیگر تماس باشید.   شماره تماس:   02188851080


۲۳ آبان ۹۶ ، ۰۰:۰۶ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
تور گردشگری

هتل اورنج کانتی آنتالیا + عکس + فیلم

هتل اورنج کانتی آنتالیا
 این هتل زیبا در منطقه کمر واقع شده و در مرکز آنتالیا بنا شده است. این هتل انتخاب مناسبی برای تجار و توریست ها می باشد، زیرا می توانند در کمترین زمان به مراکز خرید لوکس شهر آنتالیا دست یابند.
معماری هتل اورنج کانتی آنتالیا بسیار لوکس و زیباست و ظرافتی چشم نواز در آن به کار رفته است. این هتل در مجموع اتاق های بسیار شیک و مجللی دارد. تمام اتاق ها دارای سیستم تهویه هوای مطبوع، تلویزیون ال سی دی، مینی ‌بار، تلفن، حمام اختصاصی، میز کار، کاناپه، اینترنت وای فای پرسرعت و صندوق امانات میباشند. رستوران ها و کافه های هتل اورنج کانتی بسیار با کیفیت و منحصر به فرد هستند.
این هتل 5 ستاره دارای یک ساحل اختصاصی بوده و امکانات تفریحی و رفاهی نیز بسیار جذاب و دلنشینی دارد. مجموعه ی ورزشی هتل دارای خدمات ماساژ و باشگاه بدنسازی است. سالن اجتماعات هتل اورنج کانتی آنتالیا به گونه ای است که برای مسافران کاری نیز مناسب بوده و امکان برگزاری نشست ها و کنفرانس ها را نیز فراهم می آورد.
هتل اورنج کانتی تا فرودگاه آنتالیا حدود 45 کیلومتر فاصله دارد. یکی از شگفت انگیز ترین هتل های شهر آنتالیا هتل اورنج کانتی است. با محیطی زیبا و امکاناتی با بالاترین سطح ممکن انتظار شما را میکشد.
برای رزرو هتل اورنج کانتی آنتالیا و اطلاع از آفرهای تور ترکیه با ما تماس بگیرید.     02188851080

 


۲۳ آبان ۹۶ ، ۰۰:۰۶ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
تور گردشگری