مواردی که باید در روز باربری به خاطر داشته باشیم
اسباب کشی و حمل اثاثیه و بسته بندی آنها به محل جدید باید یک سری اقدامات انجام بگیرد که ممکن است از نظر خیلی از افراد ساده باشد ، اما باید یک سری اقدامات و آماده سازی ها برای راحت شدن کارها و آماده سازی ها انجام بگیرد. اگر کارها را به شرکت های خدماتی و باربری بسپارید ، بسیاری از کارها از جمله بسته بندی ، حمل و انتقال وسایل به ماشین باربری و حمل آنها به مقصد مورد نظر را کارگران این شرکت با وسواس و تجربه ی بسیار انجام می دهند ولی با این حال شما هم باید آمادگی اسباب کشی را داشته باشید و از چند روز قبل اقدامات مورد نیاز را انجام دهید. مخصوصا اگر قصد اسباب کشی به شهرستان یا مسافت های طولانی را دارید این کار سخت تر خواهد شد . پس سعی کنید از قبل برنامه ریزی کنید و پیش بینی های لازم را داشته باشید تا کارها با بیشترین دقت در کمترین زمان انجام بپذیرد.
– دو هفته پیش از باربری (اسباب کشی) :
برنامه ریزی ها را از دو هفته قبل از اسباب کشی انجام دهید . برای جابجایی بین دو مکانتان باید چندین نکته را لحاظ کنید.
از جمله :
- وسایل خانه برای بسته بندی (به خصوص وسایل شکستنی و حساس) را آماده کنید ،
- تعویض آدرس (برای دریافت قبض ها)
- خانه ی جدید را پیش از اسباب کشی آماده کنید
- از چند روز قبل هماهنگی لازم با شرکت باربری و حمل و نقل مورد نظر خود را انجام دهید.
- همسایگان هر دو محل جدید و قبلی را از نقل مکان خود مطلع کنید
- در نهایت اگر استرس اسباب کشی و جابجایی را دارید پس بهتر است موارد ضروری و کارهایی را که باید انجام دهید را بر روی یک برگه بنویسید تا بخاطر مشغلهی کاری و فکری خود مسائل مهم مربوط به اصول اسباب کشی را فراموش نکنید.
– روز قبل از باربری (اسباب کشی) :
بسیاری از دیگران نقل قول می کنند که روز قبل از اسباب کشی و حمل بار، مانند آرامش قبل از طوفان است. با شنیدن این تشبیهات ممکن است هر کسی دچار تشویش و اضطراب شود . اما اگر برنامه ریزی ها به درستی و با دقت انجام شود مسلم است که مشکل نگران کننده و دور از انتظاری پیش نمی آید ، و اگر همه چیز دقیق پیش برود در نهایت می توانید از این کار هم لذت ببرید. ما شما را راهنمایی می کنیم تا بدون استرس کارها را انجام دهید . هنگام بسته بندی وسایل باید توجه داشته باشید که وسایل ضروری را جدا از بقیه ی وسایل بگذارید. در چنین روزی این وسایل و لوازم منزل را آماده کنید و در جایی بگذارید که کاملا در دسترس باشند:
– پیژامه و لباس ها
– دستمال توالت
– تخت خواب ها
– شارژر تلفن، موبایل و سایر لوازم برقی
– خوردنی و نوشیدنی هایی از قبیل چای، قهوه، شکر، شیر
– ظروف و لوازم خانه به خصوص بشقاب ها، قوری و کتری
– لوازم و وسایل شوینده و بهداشتی (از قبیل شامپو، صابون، مایع دستشویی، پودر و مایع لباسشویی و…)
همچنین اگر صاحب فرزند هستید توجه کنید که وسایل مربوط به فرزند خود را جدا از وسایل خود و در یک چمدان مجزا بگذارید. فراموش نکنید که لیست کارها را بررسی و چک کنید . سعی کنید کارها را اولویت بندی کنید . در صورتی که چیز جدیدی به ذهن تان خطور کرد و یا اینکه مسئله مهمی به یادتان افتاد، مضطرب نشوید ، فقط تا یادتان نرفته آن را بر روی برگه ای که لیست کارهای ضروری را بر روی آن نوشته بودید بنویسید و اگر قرار است از شرکت باربری کمک بگیرید ، در اولین فرصت با آن شرکت طرف قراردادتماس بگیرید و قضیه را با آنها در میان بگذارید و هماهنگی لازم را انجام دهید.
– روز باربری( اسباب کشی):
این روز شاید هم برای خود فرد و هم برای شرکت های باربری تهران (اتوبار تهران) مهم ترین روز باشد چرا که احتمالا بسته بندی اثاثیه منزل یا شرکت و حمل آنها به مقصد جدید در آن روز انجام می شود و نتیجه کار و سالم رساندن کارتن ها و جعبه های اسباب کشی با استفاده از وسایل و لوازم باربری، در اولویت است. در این روز کارگران حمل بار به منزل شما می آیند و وسایل و لوازم را بسته بندی کرده و تک تک به درون ماشین حمل بار (کامیون، وانت بار و یا کامیونت) می برند. به خاطر مهم بودن این روز و زمان بر بودن پروسه اسباب کسی و باربری، بهتر است شما و سایر اعضای خانواده کاملا سرحال باشید و از شب قبل کم خوابی نداشته باشید. همچنین کلیه وسایل و لوازم تان آماده باشد تا کارگران حمل بار، در اسرع وقت با استفاده از کارتن و جعبه و یا سایر لوازم آنها را بسته بندی کرده و منتقل کنند. تمام وسایل را از برق بکشید و همه چیز را آماده کنید. از بسته بودن پنجره ها و ایمن بودن آنها مطمئن باشید. نکته مهم دیگر اینکه شماره های تماس اضطراری خود و یا همراهان دیگرتان را در اختیار کارکنان شرکت اتوبار قرار دهید. به خصوص اگر شما با خودروی دیگری به سمت مقصد جدید حرکت می کنید.
– پس از رسیدن به محل جدید و پایان اسباب کشی:
هنگام بسته بندی ها ،جعبه ها و کارتن های حاوی لوازم تان را به طور منظم دسته بندی کنید وسعی کنید بر روی آنها نوع محتویات داخل جعبه ها را با استفاده از ماژیک بنویسید تا کارگران باربری هر کدام از وسایل را در جاهای درست خانه جدید خود بگذارید. با نوشتن اسم وسایل روی کارتن ها و مشخص کردن محتویات آنها، دست کارگران را باز می گذارید و آنها با سرعت بیشتری جعبه و کارتن ها را در اتاق های مربوطه و جای درست خود بگذارند. نحوه چیدن بار هنگام اسباب کشی و پس از آن بسیار کارها را راحت تر می کند.
برای پیش روی سریعتر کارها این موارد را از روز اول لحاظ کنید:
– در مرحله ی اول کفپوش ها از قبیل موکت و فرشرا در اتاق ها بیندارزید و به سرعت تخت خواب ها را در اتاق ها بگذارید تا محل استراحتتان آماده شود ، چون موقع اسباب کشی همگی خسته می شوند. بعد از آن پرده ها را مخصوصا در اتاق خواب ها نصب کنید .
– در مرحله ی بعدی یخچال، فریزر و ماشین لباسشویی را در سر جای خود قرار دهید و آنها را به برق وصل کنید و در صورتی که مواد غذایی در خانه نیست ،اقدام به خرید مجدد کنید.
– سیستم گرمایشی (اگر در فصل پاییز یا زمستان اسباب کشی کرده اید) و سیستم سرمایشی و خنک کننده (برای فصل تابستان) را راه اندازی کنید و از کار کردن درست آنها اطمینان حاصل کنید.
برای چیدن وسایل غیر ضروری مانند اشیاء تزئینی و یا یادگاری ها در محل جدید خود عجله نکنید.
در پایان کار، ازدرست انجام شدن کارهای مهم یعنی اسباب کشی و باربری لذت ببرید و دیگرتلاش کنید آرامش و لذت را برای خود و سایر اعضای خانواده در محل جدید فراهم کنید.